ANKARA / MAMAK - Boğaziçi Anaokulu

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.

30 Ağustos zaferi, var olma ve yok olma arasında kendisine yolunu çizmesi gereken bir milletin topyekûn şahlanışının; varlık ve birliğini, düzenini ve dirliğini, özgürlük ve bağımsızlığını, vatanını ve devletini her hal ve şartta en önde tutacağının en büyük kanıtıdır.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Bizlere bu zaferi kazandıran Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bütün silah arkadaşlarını, kahraman ordumuzun tüm askerlerini minnet, şükran ve rahmet dileklerimle anıyor ve yad ediyorum.

Seyfettin KURT

Başöğretmen